Edituri din Romania - grupate dupa oras
Acasa Adaugare site Contact
Arad (2)
Bacau (5)
Baia Mare (1)
Bistrita (1)
Botosani (2)
Braila (2)
Brasov (8)
Bucuresti (98)
Chisinau (2)
Constanta (3)
Craiova (8)
Deva (2)
Iasi (12)
Lugoj (1)
Oradea (3)
Petrosani (1)
Pitesti (2)
Ploiesti (1)
Satu Mare (1)
Sibiu (4)
Suceava (2)
Targu-Jiu (1)
Timisoara (8)
Zalau (4)
Bucuresti
98 site-uri in categoria Bucuresti
Tracus Arte - Editura pentru minte, inima si literatura
Tracus Arte is a Romanian publishing house established in 2008, with a list of over 300 titles so far. Our main interest consists in scouting, spotting and publishing valuable contemporary authors, unknown or little known to the audience. Also, we are proud to be editors of some of the most important Romanian authors of the last decades.
http://www.tracusarte.ro/
EuroPress Group
Asociatia EuroPress a fost infiintata in anul 2006 (Bucuresti). Sub egida acestei institutii nationale functioneaza Editura EuroPress Group. Coeditor al revistei Contemporanul (infiintata la 1881), care, incepand cu 1990, apare cu subtitlul Ideea Europeana si este condusa de acad. Nicolae Breban, director, si Aura Christi, redactor sef. Scopul acestei institutii de anvergura europeana este lansarea si propagarea valorilor democratiei, a dialogului multicultural, a valorilor culturii, literaturii romane vii si integrarea lor in circuitul de valori europene si universale.
http://www.europressgroup.ro
Editura Litera - Carti
Editura Litera - Mai mult decat o editura, Litera e un mod de a intelege cartea. Carte clasica, carti pe CD-ROM numai la editura Litera.
Editura Mica Valahie
Starea noastră prezentă a impus apariţia în lumea cărţilor a editurii Mica Valahie, înfiinţată în anul 2001, care a adus în spiritualitatea românească cărţi şi reviste ştiinţifice de istorie, sociologie, antropologie, economie, geopolitică şi politologie cu autori de mare suprafaţă şi cuprindere, reprezentând sisteme de referinţă pentru domeniile menţionate.
Editura Universul Juridic
Editura Universul Juridic, specializata pe editarea de carte juridica.
Editura EuroPress Group
Categorii: carti, manuale, beletristica, didactice, dictionare, jurnale, dieta-sanatate, psihologie, psihanaliza, paranormal, brosuri, e-books, CD-uri Audio, carti digitale, pentru copii, literatura straina, literatura romana, istorie, biografii celebre, filosofie, pedagogie, religie si teologie, enciclopedii, atlase, limbi straine, SF, civilizatii disparute, carti cu CD, audiobooks, drept, dictionare, psihologie, psihanaliza, paranormal, ezoterism, sanatate si medicina, politica, organizatii, relatii publice, jurnalism, arta culinara, cariera, specializare, arta, ghiduri, economie, contabilitate, produse hartie, birotica, papetarie, manuale, dictionare, carti copii educative si distractive, beletristica copii, manuale, povesti, dictionare copii, enciclopedii copii, atlase scolare, carti in format digital, etc. Va oferim informatii referitoare la evenimentele recenta organizate sub auspiciile Clubului EuroPress Group.
Editura Ideea Europeana
Categorii: carti, manuale, beletristica, didactice, dictionare, jurnale, dieta-sanatate, psihologie, psihanaliza, paranormal, brosuri, e-books, CD-uri Audio, carti digitale, pentru copii, literatura straina, literatura romana, istorie, biografii celebre, filosofie, pedagogie, religie si teologie, enciclopedii, atlase, limbi straine, SF, civilizatii disparute, carti cu CD, audiobooks, drept, dictionare, psihologie, psihanaliza, paranormal, ezoterism, sanatate si medicina, politica, organizatii, relatii publice, jurnalism, arta culinara, cariera, specializare, arta, ghiduri, economie, contabilitate, produse hartie, birotica, papetarie, manuale, dictionare, carti copii educative si distractive, beletristica copii, manuale, povesti, dictionare copii, enciclopedii copii, atlase scolare, varianta on-line a revistei Contemporanul. Ideea Europeana – o tribuna culturala de real prestigiu, precum si informatii la evenimentele organizate sub auspiciile Clubului Ideea Europeana. Asadar, CITIM IMPREUNA, caci numai astfel ne vom cunoaste pe noi insine si, odata cu noi, pe ceilalti si lumea prin care trecem.
ERC PRESS
Editura Erc Press reprezinta locul in care gasesti tot ceea ce iti doresti - incepand de la alfabetare pana la manuale, de la jocuri educative pana la planse didactice, de la renumitele colectii cu jocuri pe calculator - pana la VCD-uri si DVD-uri cu desene celebre, carti cu povesti de colorat, cursuri pentru invatarea limbilor straine, reviste, povesti pe CD audio si multe, multe altele !
House of Guides
Aparuta in 2000, editura House of Guides a adus in atentia cititorilor, in principal, ghiduri turistice si gastronomice, produse unicat prin conceptia grafica si complexitatea informatiilor prezentate. Avand drept reper produsele marilor case de editura din Europa occidentala, House of Guides si-a dezvoltat numarul colectiilor cu titluri de autoeducare, care trateaza teme din domenii precum sanatate, frumusete, wellnes, familie, educatie, design si amenajari interioare. Colectiile reprezentative sunt: „Ghidul Romaniei”, „Gastronomica”, „Starea de bine”, „Familia”, „Casa si gradina”. Editura House of Guides participa ca si invitat, sponsor sau organizator la evenimente din domeniul turismului, hotelariei, educatiei, sanatatii, frumusetii, ocazii cu care a primit diverse diplome si distinctii.
Editura Renaissance
Editura acreditata CNCSIS, cu profil academic si tipografie. Colectii - sociologie, psihologie, comunicare, economie/eseu economic. Editeaza si tipareste carte, cursuri universitare etc.
AMSTA Publishing
AMSTA Publishing este o editura care publica lucrari din variate domenii, acordand o atentie deosebita segmentului reprezentat de cartile motivationale.
EstFalia
Editura acreditata CNCSIS. Tipografie proprie. Editeaza si tipareste lucrari pentru simpozioane, doctorate, cursuri, etc.
Cartea Copiilor
Editura Cartea Copiilor, Bucuresti - carti iubite de copii din toata lumea - traduceri din literatura universala pentru copii - carte româneasca pentru copii - carti ilustrate - informatii si articole pentru parinti si educatori - librarie online
EDITURA LUCMAN
Editura Lucman va prezinta o diversitate de titluri - noi si anticariat: beletristica, dictionare, carte pentru copii, s.f., paranormal, istorie, carte document, carte economica, drept, astrologie, politica. religie, enigme, yoga, feng-shui, zen.
Editura Ideea Europeana
Ideea Europeana & EuroPress Group are ca scop lansarea si propagarea valorilor culturii romane si integrarea lor in circuitul de valori europene si universale. Unul dintre obiectivele grupuluii este editarea lunara a vechii si prestigioasei reviste „Contemporanul. Ideea Europeana”, editarea in fiecare an cel putin 45 de titluri semnate de importanti autori romani si straini. Sun auspiciile noastre functioneaza Clubul Ideea Europeana, un Club de Dialog si dezbateri pe teme actuale, ca, de pilda, integrarea in structurile europene si internationale, dreptul minoritatilor, problema evreiasca etc. Participam sistematic la Targurile de Carte nationale si internationale, organizam lansari, polemici.
Editura ETNA
Editura a fost infiintata in anul 2002 si produce carte medicala. Suntem afiliati la Societatea Editorilor din Romania, acreditati de catre Colegiul Medicilor din Romania si in curs de acreditare la CNCSIS.
Estfalia
Editura cu tipografie proprie. Tiraje mici si mijlocii. ISBN, CIP, coe de bare gratuite.
Leader Print Express
Editura Leader Print Express s-a infintat pentru a raspunde necesitatilor de publicistica si servicii de tipografie digitala sau offset,oferind solutii pentru publicarea de cursuri universitare si preuniversitare,monografii,lucrari stintifice,carti diverse brosuri etc. Oferim clientilor posibilitatea de tiparire rapida ,avantajoasa si la o calitate deosebita a materialelor proprii-reviste, carti, brosuri, asigurand solicitantilor numar ISBN, descriere CIP a Bibliotecii Nationale si cel mai important lucru neimpunind nici o restrictie de tiraj.
Editura Fokus
Fokus este o editura juridica cu experienta pe plan international aflata la inceput de drum in Romania. Specializata in publicarea lucrarilor de interes pentru domeniului juridic, FOKUS se doreste a fi un important furnizor de know-how profesional si de servicii profesioniste in campul consultantei juridice, economice si fiscale in special pentru avocati, consilieri juridici, companii, autoritati publice si alte organizatii din acest domeniu.
Arcadia Press
Editura Arcadia Press publica lucrari care se adreseaza exclusiv elevilor si studentilor care sustin examene nationale precum Testele Nationale, examenul de limbi straine pentru admiterea in clasa a IXa la clasele cu profil Engleza Intensiv sau Bilingv, Bacalaureatul, Admiterea la Facultate si internationale: Cambridge (FCE, CAE, CPE) si TOEFL.
VREMEA
Stiinte umane si sociale, Religie, Fictiune, Arta si albume, Carti pentru copii si educationale, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Silvia Colfescu

VOX
Enciclopedii si dictionare, Harti geografice si atlase, Carti pentru copii si educationale, Carti practice si ghiduri turistice, Fictiune
Director: Lucia Ovezea

VIVALDI
Fictiune
Director: Rodica Sava ; Mihaela Popa

VINEA
Fictiune, Arta si albume
Director: Nicolae Tone

VICTOR FRUNZA
Fictiune, Carti pentru copii si educationale
Director: Victor Frunza

VICTOR
Stiinte pure si matematica, Stiintifice si tehnice, Stiinte umane si sociale, Drept, Stiinte economice, Arta si albume
Director: Ion Spÿlescu

VIATA SI SANATATE

Director: Paul Csavdari

UNIVERSUL ESTETICII (LES NOUVELLES ESTHETIQUES)
Medicina, Carti practice si ghiduri turistice, Religie
Director: Carmen Mihai

UNIVERSITATEA TEHNICA DE CONSTRUCTII
Stiinte pure si matematica, Stiintifice si tehnice, Stiinte umane si sociale, Stiinte economice
Director: Viorel Marinescu

UNIVERSAL DALSI
Stiinte pure si matematica, Religie, Enciclopedii si dictionare, Fictiune, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Maria Marian

UNITEXT
Fictiune, Arta si albume
Director: Marian Popescu

TRITONIC
Fictiune, Enciclopedii si dictionare, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Bogdan Hrib

TRIBUNA ECONOMICA
Stiinte economice, Drept, Stiintifice si tehnice
Director: Cristian Gorie

TREI
Stiinte umane si sociale, Enciclopedii si dictionare, Fictiune, Carti pentru copii si educationale, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Vasile Dem. Zamfirescu

TRADITIE
Religie, Manuale, Stiinte umane si sociale, Stiinte economice
Director: Maria Neagu

TEORA

Director: Teodor Raducan

TEHNICA
Stiintifice si tehnice, Enciclopedii si dictionare, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Roman Chirila

SYLVI
Stiinte economice, Drept, Stiintifice si tehnice, Stiinte umane si sociale, Medicina
Director: Victor Triscaru; Oana Tudose

SOPHIA
Religie
Director: Mihaela Voicu

SOFTWIN

Director: Florin Talpes

SIMETRIA
Arta si albume, Stiinte umane si sociale
Director: Rodica Ianasi

SIGMA
Manuale, Stiintifice si tehnice, Stiinte umane si sociale, Carti pentru copii si educationale, Fictiune
Director: Boris Singer

SHAMBALA
Religie, Carti practice si ghiduri turistice, Stiinte umane si sociale, Enciclopedii si dictionare, Fictiune
Director: Claudiu Trandafir

ROVIMED PUBLISHERS
Medicina, Enciclopedii si dictionare, Religie, Fictiune, Stiinte umane si sociale
Director: Viorel Medvetki

REGIA AUTONOMA
Stiinte umane si sociale, Drept, Enciclopedii si dictionare, Arta si albume
Director: Eugenia Ciubÿan

RAO INTERNATIONAL PUBLISHING COMPANY
Fictiune, Enciclopedii si dictionare, Carti pentru copii si educationale, Carti practice si ghiduri turistice, Stiinte umane si sociale, Arta si albume, Manuale
Director: Ovidiu Enculescu

PSYCHE
Stiinte umane si sociale, Stiintifice si tehnice, Religie
Director: Mihaela Ciuchita

PROFILE PUBLISHING
Fictiune, Carti pentru copii si educationale, Carti practice si ghiduri turistice, Religie
Director: Carmen Oltei

PEARSON EDUCATION ROMANIA
Manuale, Carti pentru copii si educationale, Enciclopedii si dictionare, Fictiune
Director: Adela Stoian

PAIDEIA
Stiinte umane si sociale, Stiintifice si tehnice, Fictiune, Arta si albume, Carti pentru copii si educationale
Director: Ion Bansoiu

OSCAR PRINT
Manuale, Stiintifice si tehnice, Stiinte umane si sociale, Stiinte economice, Enciclopedii si dictionare, Arta si albume
Director: Radu Ioan

ORION
Fictiune, Carti pentru copii si educationale
Director: Radu Cÿeci

OMONIA
Stiinte umane si sociale, Enciclopedii si dictionare, Fictiune
Director: Elena Lazar

NOI MEDIA PRINT

Director: Arpad Harangozo

NICULESCU
Manuale, Enciclopedii si dictionare, Carti practice si ghiduri turistice, Harti geografice si atlase, Carti pentru copii si educationale, Stiinte umane si sociale
Director: Mihaela Niculescu

NEMIRA
Fictiune, Stiintifice si tehnice, Stiinte umane si sociale, Religie, Enciclopedii si dictionare, Medicina, Arta si albume, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Cristina Rodica Popa

NATIONAL
Medicina, Fictiune, Drept, Stiinte economice, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Dan Chiriac

METEOR PRESS
Carti pentru copii si educationale, Stiinte pure si matematica, Enciclopedii si dictionare, Stiinte economice, Drept
Director: Alecu Gigi

MATRIX ROM
Stiintifice si tehnice, Stiinte pure si matematica, Stiinte economice, Manuale
Director: Ilie Iancu

LIBRA
Stiintifice si tehnice, Stiinte umane si sociale, Enciclopedii si dictionare, Fictiune
Director: Ion Tomescu

LEDA
Manuale, Carti pentru copii si educationale, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Daniel Penescu

igloo media

Director: Bruno Andresoiu

HUMANITAS EDUCATIONAL

Director: Daniela Papadima

HUMANITAS
Stiinte umane si sociale, Drept, Stiinte economice, Religie, Enciclopedii si dictionare, Fictiune, Arta si albume, Carti pentru copii si educationale, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Gabriel Liiceanu

HERALD
Stiinte umane si sociale, Religie, Fictiune
Director: Aurelian Scrima

GLOBAL LEX

Director: Monica Vaduva

FLAMINGO GD
Carti pentru copii si educationale, Enciclopedii si dictionare, Fictiune
Director: Dumitru Gavrila

EST
Fictiune, Stiinte umane si sociale
Director: Samuel Tastet / Dana Mihai

ELENA FRANCISC PUBLISHING
Sunt multe lucruri care ne deosebesc de masa largă a editorilor de carte. Cel mai important lucru ar fi acela că nu facem cărți doar pentru a fi citite, ci, mult mai mult, pentru a fi experimentate. Pare un paradox, dar veți descoperi repede cât de importantă este această nuanță aparent metaforică. O carte est mai mult decât o înșiruire de cuvinte purtătoare de informație. O carte este purtătoarea unei energii anume, a unui nivel de conștiință, a unor stări din care s-a născut. Poți citi o carte din perspective informației, și atunci nu faci decât să adaugi niște biți de informație miliardelor pe care, deja, i-ai stocat undeva,sau poți face un salt calitativ de conștiință și atunci vei percepe mai mult din acea carte.
Director: Elena Francisc

EDITURA UNIVERSITATII DIN BUCURESTI
Stiinte pure si matematica, Stiintifice si tehnice, Stiinte umane si sociale, Drept, Religie, Fictiune
Director: Ion Mihai

EDITURA UNIVERSITARA

Director: Vasile Muscalu

EDITURA INSTITUTULUI CULTURAL ROMAN
Fictiune, Enciclopedii si dictionare, Arta si albume
Director: Mariana Avanu - Redactor Sef

EDITURA FUNDATIEI PRO

Director: Stelian Turlea

EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA
Manuale, Medicina, Stiinte economice, Carti pentru copii si educationale, Harti geografice si atlase
Director: Mihaela Zarnescu-Enceanu

EDITURA CASA RADIO

Director: Sebastian Sarca

ECONOMICA
Stiinte economice, Stiinte umane si sociale, Drept, Enciclopedii si dictionare, Manuale, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Ioan Erhan

CURTEA VECHE PUBLISHING
Stiinte umane si sociale, Fictiune, Carti practice si ghiduri turistice, Carti pentru copii si educationale, Enciclopedii si dictionare
Director: Grigore Arsene

CORINT JUNIOR

Director: Daniel Penescu

CORESI (EDITURA COMPANIEI NATIONALE A IMPRIMERIILOR
Carti pentru copii si educationale, Medicina, Stiinte umane si sociale, Enciclopedii si dictionare, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Dumitru Constantinescu / Calin Dimitriu

COMUNICARE.RO
Stiinte umane si sociale, Stiinte economice, Drept, Stiintifice si tehnice
Director: Paul Dobrescu

CODECS
Stiinte economice, Carti practice si ghiduri turistice, Stiintifice si tehnice, Enciclopedii si dictionare, Fictiune
Director: Catalin Ionescu

CERNAIMPEX
Enciclopedii si dictionare, Fictiune, Carti practice si ghiduri turistice, Stiintifice si tehnice, Carti pentru copii si educationale
Director: Liviu Petrescu

CAVALLIOTI
Manuale, Stiinte umane si sociale, Stiintifice si tehnice, Religie, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Micaela Slavescu

CASA DE EDITURA VIATA SI SANATATE

Director: Paul Csavdari

CALLISTO
Medicina
Director: George Cuculici

C.D. PRESS
Carti pentru copii si educationale, Stiinte umane si sociale
Director: Constantin Diaconescu

BOOKLET
Editura Booklet a pornit la drum in anul 2000 si s-a impus ca prezenta distincta in domeniul educational din Romania prin materialele dedicate invatarii limbilor straine si auxiliare pentru examenele nationale. Booklet si-a propus ca directie principala extinderea si dezvoltarea constanta a gamei de materiale pentru studiul limbilor straine, raportandu-se in acest sens la oferta similara de pe piata de carte straina. Ne propunem sa venim in ajutorul elevilor cu o oferta educationala bogata ce cuprinde culegeri de exercitii, culegeri pentru pregatirea examenelor nationale, bacalaureat si pentru admiterea la facultate, auxiliare scolare (o colectie completa de memoratoare pentru majoritatea materiilor din clasele V-XII, dictionare si ghiduri), precum si suporturi de invatare (pliante si planse didactice). Un alt segment in care dorim sa ne extindem sunt ghidurile si materialele de autoeducare, oferta noastra incluzand deja ghiduri turistice, ghiduri de bune maniere, carti de bucate, ghiduri de instruire individuala in diverse domenii.
BIZANTINA
Religie
Director: Garoafa Coman

ARS DOCENDI
Editura Ars Docendi este o editură cu profil academic și cultural în cadrul Universității din București, având autonomie funcțională și statut distinct. Este recunoscută de Consiliul Național al Cercetării Științifice și membru deplin al Asociației Editorilor din România. Din anul 1998 și până în prezent Ars Docendi a publicat peste 600 de titluri de carte și periodice, precum și numeroase materiale dedicate diferitelor manifestări științifice interne și internaționale. Titlurile propuse de editură se adresează unui public larg, acoperind numeroase domenii: științe socio-umane, științe exacte, literatură, monografii, albume.
Director: Radu Cornel

ARAMIS PRINT
Manuale, Stiinte pure si matematica, Stiintifice si tehnice, Stiinte umane si sociale, Carti pentru copii si educationale
Director: Sorin Penes

ARAMIS
Manuale, Stiinte umane si sociale, Drept, Stiinte economice, Carti pentru copii si educationale
Director: Sorin Penes

ANTERA

Director: Anca Negescu

AMALTEA
Carti practice si ghiduri turistice, Fictiune, Medicina, etc
ALL PUBLISHING GROUP
Manuale, Stiinte umane si sociale, Medicina, Stiintifice si tehnice, Enciclopedii si dictionare. Director: Mihai Penescu.
CH BECK
Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cărţilor şi a publicaţiilor cu tematică juridică şi economică. Editura s-a impus pe piaţa literaturii juridice în anul 1998 ca urmare a asocierii dintre grupul românesc al Editurilor ALL şi editura germană C.H. BECK. Începând cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului său european C.H. Beck, devenind astfel o societate independentă, cu capital majoritar german.
AD LIBRI

Director: Florin Andreescu

100+1 GRAMAR
Stiinte umane si sociale, Enciclopedii si dictionare, Fictiune, Carti pentru copii si educationale, Arta si albume, Carti practice si ghiduri turistice
Director: Ion Marinescu