Edituri din Romania - grupate dupa oras
Acasa Adaugare site Contact
Arad (2)
Bacau (5)
Baia Mare (1)
Bistrita (1)
Botosani (2)
Braila (2)
Brasov (8)
Bucuresti (98)
Chisinau (2)
Constanta (3)
Craiova (8)
Deva (2)
Iasi (12)
Lugoj (1)
Oradea (3)
Petrosani (1)
Pitesti (2)
Ploiesti (1)
Satu Mare (1)
Sibiu (4)
Suceava (2)
Targu-Jiu (1)
Timisoara (8)
Zalau (4)
Craiova
8 site-uri in categoria Craiova
Editura Aius
Editura Aius a fost înființată în 1991, de Nicolae Marinescu. Editura și-a organizat activitatea pornind de la două idei importante: promovarea culturii (chiar când vandabilitatea nu era un argument decisiv al editării) și constituirea unui grup de intelectuali în jurul programului editurii care să asigure și conținutul științific al cărților editate la noi. Profesionalismul echipei noastre, constanța și seriozitatea au făcut ca, în timp, să se alăture proiectului nostru cei mai importanți intelectuali craioveni, dar și nume importante ale culturii române. Printre autorii publicați de către editură s-au numărat: Adrian Marino, Ștefan Augustin Doinaș, Ion Zamfirescu, Iosif Sava, M. Blecher, Felix Aderca, H. Bonciu, Vlad Mușatescu etc.
Editura Apologet
Publicam carti ortodoxe ale autorilor romani. Cautam atat autori cat si traducatori. Contact: editura@aploget.ro
http://www.apologet.ro
Editura ARVES
Editura Arves S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Ceea ce isi propune firma Editura Arves S.R.L. este sa efectueaze servicii de editare si tiparire, productie carti scolare si carti auxiliare didactice. Compania noastra are un personal de 21 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre
Editura Quark Press
Cultura românească, bună sau rea, trebuie să intre într-un dialog real cu fondul cultural european, să devină un organism viu, capabil de un schimb real de informaţii. Schimbul se realizează doar prin contact. Editura QUARK PRESS poate fi un spaţiu de contact, o oportunitate de dialog.
Reprograph
Reprograph se lanseaza in 1994 în domeniul productiei tipografice. Domenii editoriale: literatura, istorie, religie, psihologie, sociologie, pedagogie, drept, limbi straine, informatica si calculatoare, educational, matematica, fizica, chimie, medicina, economie si afaceri. Publicatii proprii: Revista ,,Alpha" de la aparitia careia anul acesta sarbatorim 10 ani, Revista ,,Psihopedagogia copilului", Revista ,,Invatamantul prescolar în mileniul III", Revista ,,Proecologia mileniului III". Editura a pus accent pe cartea educativa, pe carte ca auxiliar didactic. Aproximativ 50 000 volume tiparite. Peste 300 de titluri publicate. Noi VA oferim: orientare catre cititori, raport optim pret calitate, prezenta pregnanta pe piata, seriozitate.
SITECH
Manuale, Stiinte pure si matematica, Stiinte umane si sociale, Drept, Stiinte economice
Director: Aurel Popa

MEDICALA UNIVERSITARA
Medicina
Director: Nicolae Cernea

HYPERION
Manuale, Religie, Fictiune, Carti pentru copii si educationale
Director: Gheorghe Adalbert Schneider